vrijdag 24 april 2015

Free Nellie

Free the Nellies.
Of toch maar niet?
 Als je zoals ik op zoek bent naar een fijne ,zachte bh die ook nog eens je borsten een mooie vorm geven en mij beschermen tegen aanvallende ,afgeknipte haren ,dan zou je denken dat de Bh idd afgeschaft moet worden. Wat een crime is het in de bh winkel. Je zou denken als je zo'n winkel binnenkomt en waar het vol hangt met die knellende martelwerktuigen,da er vast wel 1 is die je past.
Nou niet dus. Ik ga dus als eerst naar die winkel waar je de derde bh gratis krijgt. De derde?? dan moeten er zeker twee zijn die passen en lekker zitten. Ik kom daar dus binnen en kijk rond.
Wat vind ik mooi? Tsja dat is dus niet belangrijk. Hij moet lekker zitten. En gevuld zijn. Niet met eigen tiet maar met vullingen. Heus niet omdat ik niks heb om een bh te vullen maar om de haren van mijn klanten tegen te houden. Hoe dikker de vulling hoe minder makkelijk ze door de stof en dus vulling heen gaan en hoe minder haren ik in mijn borsten vindt. Ze steken dus echt als splinters in mijn lieve Nellies.
Ik loop dus alle bh's af en voel. Ik lijk wel een freak. Overal knijp ik in en boel me een breuk.
En dan zie ik haar. De verkoopster. Zou ze tijd hebben? Ja ,ik spreek haar aan en vraag haar mij te helpen in mijn zoektocht. Ik leg uit wat ik wil en ze kijkt mij aan alsof ze mij begrijpt. En ik weet dat dit niet zo is. Ze komt met bh's aan die niet lekker zitten en die ik op mijn inmiddels klamme lijf bijna niet aan krijg. Waarom is het in die pashokjes zo warm? Ik worstel met die bandjes en die haakjes en wil mijn maliënkolder draaien om mijn lijf en hij schuurt en geeft niks mee. Ik begin te zweten.
En dan is het eigenlijk einde verhaal. Niks wil meer en ik weet inmiddels dat de verkoopster mij niet snapt. Ik sta in een porno Sapph Bh, met van die bandjes op plekken waar je ze niet wil ,en waar een gedeelte van de bevolking hun geld en telefoon achter bewaren.Ik kijk naar mijzelf met mijn te witte lijf in een te strak zittende fluorgroene bh. Nee ze snapt mij echt niet en de verkoopster besluit mij niet te kunnen helpen. Ik vraag het nog een keer. Heeft u echt geen bh voor mij ?
Haar antwoord is nee mevrouw, we hebben niet wat u zoekt.
Ik zucht en kleed mij aan en besluit het anders te doen. Ik ga naar zo'n lingeriewinkel waar
mijn vriendinnetje ook altijd haar bustehouders koopt. Ik denk dat ze dat zo noemen in die winkels.
Ik vertel wederom wat ik graag wil en wat ik zoek. Zij ( de altijd begripvolle sjieke verkoopster ) knikt meewarig en vraagt of ik even wil gaan zitten en koffie wil. Ze is nog even bezig.
Koffie in een bh winkel? Ik sla vriendelijk af. Straks moet ik nog plassen. Brrrr
Ik loop wat rond en kan het niet laten om weer even te voelen en te knijpen in die (dure) bh's.
Mevroi hoor ik achter mij en ik schrik. Ik mag meelopen naar een pashok waar ik opgemeten ga worden. Ik roep mijn maat en nee nee nee ,maten verschillen enorm en ze pakt een lint en trekt hem aan. Ik houd mijn adem in. dat is vast niet slim.Ze meet en meet en komt met een bh die ik alvast aan mag doen om de maat te checken. Huh? waarom niet gelijk een mooie bh pakken in de juiste maat. Enniewee, ik trek dat witte ding aan en mijn tepels schijnen dwars door de stof heen.  Maar dat geeft niet want dit is voor de maat. Ze snapt vast dat ik gevulde bh's wil.
En niet dus. Ze brengt mij verschillende bh"s die zo dun zijn dat ik net zo goed geen bh aan kan doen.
Ik leg haar nogmaals uit dat ik heel graag een wat dikkere bh wil . Dan terwijl ik wacht in mijn hokje en mijn ernstig zwetend lijf nogmaals afdroog met mijn hemdje,ruik ik inmiddels niet meer geheel fris.Ik wacht en ik wacht en kijk naar mijzelf. Met mijn heftig kloppende vinger ,waar ik die ochtend gruwelijk in heb geknipt en bijna heb onttopt, sta ik in een bh van zalmrose kant die zo sjiek en duur is dat ik hem eigenlijk over mijn shirt zou moeten dragen. Of misschien wel op mijn hoofd.
Ik besluit om de zoektocht naar de ideale bh uit te stellen tot een niet nader te noemen datum.
Ik kleed mij aan en ben teleurgesteld.
Is er dan niemand die snapt wat voor bh ik wil?
Is er iemand in de bh maak industrie die ons kapsters kan helpen?
En anders ga ik met de trend mee en verbrand ze allemaal ritueel.
Gewoon op straat en vraag mijn buurvrouwen en vriendinnen mee te doen.
We prikken een datum en verbranden onze bh's midden op straat terwijl wij zingen en wijn drinkend erom heen dansen. Onze Nellies meedeinend op de muziek. Freedom at last!
Free Nellie

liefs





Geen opmerkingen:

Een reactie posten